Den danske webshop til mænd du skal kende

Spreeglee.com – online website til mænd med over 45 lækre brands

Bag webshoppen Spreeglee.com, står et stærkt hold af kendte mænd med en fælles passion for at ”løfte den danske mands viden indenfor blandt andet mode, kunst og kultur”.
De fire mænd er: Tidligere racerkører Tom Kristensen, finansmand Morten Tinggaard, den jyske modemand Lars Larsen og Victor Nielsen, der er søn af den kendte modemand Martin Nielsen fra Aalborg.

E-commerce 2.0
– Udgangspunktet har været, at vi gerne vil udvikle et helt nyt livsstilssite for mænd lavet af mænd. Vi tillader os at kalde SPREEGLEE.com for e-commerce version 2.0. Det handler nemlig ikke kun om at sælge produkter. Det handler i høj grad også om at berige vores målgruppe, så de går fra sitet med mere viden og mere inspiration.

45 førende modebrands
Webshoppen Spreeglee.com er målrettet mænd i alderen 25 til 55 år med en interesse for high end, mainstream og upcoming brands samt unikke items, der ikke fås andre steder. SpreeGlee har på kort tid fået lavet aftaler med 45 førende modebrands, som de lagerfører fra første dag. Deriblandt Paul Smith og Versace, som er relativt utilgængelige brands i e-commerce sammenhænge, men også livsstilsprodukter som bøger, kunst, vitaminer og mineraler samt elektronik og meget mere. 
Ud over Paul Smith og Versace finder du mærker som Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Calvin Klein, J.Lindeberg, Filling Pieces, Gant, Norse Projects, Peak Perfomance, Han Kjøbenhavn, Lanvin, R.M. Williams og mange flere på Spreeglee.com.

Navnet SpreeGlee er en sammensætning af det engelske ”spree”, der betyder hurtig og intens, og ”glee”, der betyder jubel og lykke.
Find artiklen her: https://www.euroman.dk/mode/tom-kristensen-og-venner-abner-ny-eksklusiv-webshop-til-mand

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *