Kvalitets Online Shopping

Et eventyr af ildsjæle

Spreeglee’s eventyr startede tilbage i april 2016, og blev grundlagt af Victor Nielsen på sin forkærlighed til mode. Han fandt hertil sine venner og senere kompagnoner; den jyske modemand Lars Larsen, og tidligere racerkører Tom Kristensen.

De besluttede sig for sammen at starte et globalt online univers som skulle være kendt for sin faglige ekspertise af luksusmode, designere, og streetwear. Efter lang tids forberedelse lancerede Spreeglee sit online univers i april 2017.

Spreeglee har i dag stærke værdier og forbindelser til nogle af de største internationale brands og kan derfor tilbyde dig et bredt sortiment af produkter fra dine ynglings designere: Versace, Paul Smith, Supreme, Kenzo, Marcelo Burlon, Tommy Hilfiger, Hugo Boss og mange flere.

Se alle vores designerbrands

Unik shopping-oplevelse

Vores Kontor og logistikcenter ligger i hjertet af Aalborg i Danmark, og gør det muligt at levere en pålideligt og hurtigt forsendelse i Danmark på under 48 timer og næsten hele verden inden for 72 timer.

Vi prioriterer den bedste mulige kundetilfredshed, databeskyttelse og online betalingssikkerhed. Hvis du ikke er 100% tilfreds med din ordre, skal du bare returnere den tilbage til os.

Se alle produkter

Vi har altid dig i tankerne

Hver en del af din Spreeglee shopping-oplevelse online er skræddersyet med kvalitet i tankerne. Dog er det ikke kun vores produkter som gør Spreeglee i stand til at tilbyde en helt unik shopping-oplevelse.

Vi leverer brands du ikke ser på andre webshops

Udforsk vores valgte luksusmode der er håndplukket overalt i hele verdenen fra Milano, Paris, London og til det indre København. Shop nyankomne produkter hver uge fra dine yndlingsmodemærker.

Se eksklusive mærker

MØD GRUNDLÆGGERNE AF SPREEGLEE

Navnet Spreeglee er ikke tilfældigt. Ordet "spree" betyder hurtig interaktion, som du kender fra "shopping spree" og "glee" betyder glæde. Spreeglee er definitionen af hurtig glæde, du får, når du nemt og hurtigt klikker på nye stilarter, bestiller og modtager inden for kort tid.

Her ses fra venstre mod højre, Victor Nielsen, Tom Kristensen og Lars Larsen
Victor Nielsen
Tom Kristensen
Lars Larsen